Hirdetés

100 wattal is tudja tölteni a laptopod az Arun energiaállomás



|

Az USB-kábelek mellett a normál adapterekkel is megbirkózik az Arun új energiaállomása.

Hirdetés

Az IFA kiállításon minden évben sok olyan termék van, ami az utazást és a hordozhatóságot könnyíti meg. Ilyen az új Arun energiaállomás is, ami alapból egy vaskos powerbanknek néz ki, de valójában normál adaptereket is befogad, nem csak USB-kábeleket. 

Hirdetés

Sok hasonló termék van már a piacon, ennek a különlegessége pedig az, hogy 100 wattos maximum töltésre is alkalmas a normál fali adapterekkel. Ilyet tud egy-két másik rivális is, azonban kevés van, ami USB-C-n keresztül emellett 45 wattos töltést is támogat. Ezen keresztül tölt egyébként maga a termék is. 

A kiegészítőn akad két USB-A port is, amelyek a Qualcomm 18 wattos QuickCharge 3.0 technológiáját használják. A termék 22 000 és 30 000 mAh-s kiadásokban létezik, és egy ovális LED-panel is van az oldalán, ami állítólag akár 150 négyzetmétert is be tud világítani. 

Árakról és megjelenésről sajnos eddig nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.