Hirdetés

1000 Mbit/s letöltési sebességű irodai internettel támad a Yettel



|

Az OtthonNet Pro után most jön az IrodaNet Pro is.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Yettel 5G-s otthoni nettel üzen hadat a kábeles internetnek, vagyis jön az OtthonNet Pro. A 2010-ig Pannon GSM, majd idén márciusig Telenor nevet használó szolgáltató most a kis- és középvállalkozásokat célozza meg egy új szolgáltatással, jön az IrodaNet Pro.

Az IrodaNet Pro szolgáltatás 5G mobilhálózatra csatlakozik fel  (wifi router segítségével), és akár 1000 Mbit/s letöltési sebességre is képes lehet. Értelemszerűen 5G-s lefedettség is nélkülözhetetlen mindehhez.

Hirdetés

A szolgálató közleménye szerint az új ajánlattal leginkább azokat szeretnék megcélozni, akiknek céges munkájuk során egyszerre több eszközön is szükségük van a széles sávú internetkapcsolatra, illetve nem szeretnének a vezetékes internet bekötésével bajlódni.

Az 5G-s IrodaNet Pro mellett jön még az IrodaNet 300/1000-as sebességgel, és a Kisvállalati Internet 500+500 GB csomag. Ez a két szolgáltatás, valamint az IrodaNet Pro is fél éven keresztül ingyenesen lesz elérhető azoknak, akik aláírják a két éves hűséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.