Hirdetés

1000 TB és legendás játékok a januári PC Worldben



|

Friss magazinunkból kiderül miként lehet neked is (szinte) korlátlan tárhelyed. Az induló GameStar rovat örömére pedig három legendás játékból választhatnak egyet olvasóink.

Hirdetés

Míg a 80-as évek a kilobyte-okról szóltak, a 90-es évek a megabyte-okról, a 2000-es évek elhozták a gigabyte-okat, ma pedig már a terabyte-os adattárolóval szerelt ultrabookokon sem lepődünk meg. Ezt a léptékváltást a klienseszközök világában tapasztaljuk meg, a szerverek azonban egy-két lépcsőfokkal már előttünk járnak, hiszen az adatéhségünk évről-évre nőtt. Ez adta az ötletet, hogy összeállítsuk a ma (elméletileg) megépíthető legnagyobb kapacitású otthoni PC-t. Így az évtized első PC World magazinjában utánajártunk, hogy amennyiben a pénz nem számít, mi minden kell egy 1000 TB-tal felszerelt konfiguráció megépítéséhez, illetve észszerű keretek között milyen PC-t építhetsz, amelynek tekintélyes a tárhelykapacitása.

Friss magazinunkban emellett kiemelten foglalkozunk az okosvárosokkal, amelynek részeként nem csak azon technológiákat és megoldásokat mutatjuk be, amelyekkel élhetővé és fenntartható változtatható a városi életmód, hanem a 10 legjobb külföldi témát is bemutatjuk, valamint a hazai okosváros kezdeményezéseket. Lapszámukban emellett az elmúlt év legjobb termékeit is bemutatjuk, valamint azokat az eszköztrendeket, amelyek meghatározzák majd az előttünk álló évet.

Tesztlaborunk sem tétlenkedett, hiszen a decemberi ünnepségek közepette letesztelt az itthon kapható legjobb közép-felső kategóriás egereket bemutatva a Magyarországon kapható 8 legjobb terméket. Kiderítettük emellett objektív mérések alapján, hogy jelenleg melyik a legjobb tíz androidos mobilvédelem, sőt, a GameStar szerkesztői segítségével az elmúlt évtized tíz legmeghatározóbb játékát is összegyűjtöttük. Tippjeinkből pedig megtudhatod, hogy miként teheted fájdalommentessé a Windows áttelepítést, hogy miként költözhetsz felhők között, illetve, hogyan lehet titkosítani egy teljes pendrive tartalmát egyszerűen.

A januári magazinunk mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a WinX HD Video Converter Deluxe konvertáló és videószerkesztő eszközt, a legújabb Excel-tippek kiadványunkat, az újonnan induló 16 oldalas GameStar rovat örömére pedig három legendás játékból választhatnak olvasóink. Egy túlélő horror (Resident Evil 0 HD Remaster), némi verekedés (Ultra Street Fighter IV) és egy körökre osztott csatározás (Worms Clan Wars) szerepel a választható tartalmak között.

További témáink részletesen:

Okosabb városok

A metropoliszok korát éljük, a városok egyre nagyobbakra nőnek, és ez számos problémát jelent a várostervezőknek. Fenntartható ez a növekedés? A technológia adhat erre is megoldást.

Egérnek álcázott játékfegyverek

Nem csak az számít, milyen fegyver van játékhősöd kezében, ha pontatlanul célzol, lassan
mozogsz, sorsod meg van pecsételve. Az önfeledt játékhoz gameregérre van szükséged: leteszteltünk hét felső-középkategóriás modellt.

Legyél te is játékfejlesztő!

Szeretnéd elkészíteni a saját játékodat? A független csapatok által leggyakrabban
használt Unity játékmotorral akár egyedül is belevághatsz az első programod megvalósításába!

Fájdalommentes Windows-áttelepítés

A már hosszú ideje jól működő Windows helyére egy új verziót felhúzni néha rizikós
vállalkozásnak tűnhet. Ha jól csinálod, adatvesztés és fejfájás nélkül úszhatod meg a procedúrát.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.