Hirdetés

1005 mobilból épült fel a Xiaomi világrekorder kijelzője



|

Guinness-rekordot döntött a Xiaomi: itt a világ legnagyobb dinamikus okostelefon-kijelzője.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Play okostelefon nem sokkal a bemutatása után máris hozzásegítette a kínai gyártóját ahhoz, hogy újabb rekordot érjen el, ami ráadásul Guinness-rekord is egyben. 

Hirdetés

A Xiaomi a Mi Play okostelefonokból létrehozott ugyanis egy karácsonyfa formájú, 8 méteres dinamikus kijelzőt. Ehhez nagyjából 1005 darab készülékre volt szükség, így született meg a világrekord. Az utolsó készüléket maga Lei Jun, a Xiaomi ügyvezetője helyezte el. A korábbi rekorder kijelzőt 504 mobilból építették meg. 

A karácsonyfa alakú dinamikus kijelzőt egy kínai bevásárlóközpontban állították fel. Nem csak érdekességként funkcionál, hanem WiFi hotspotként is üzemel, a település legnagyobbjaként szolgálja ki a pláza fogyasztóit. A hatalmas szerkezetet 12 óra alatt építették fel, a legnehezebb a kijelzők szinkronizálása volt. 

Ez egyébként a harmadik alkalom, hogy a Xiaomi Guinness-rekordot döntött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.