Hirdetés

108 megapixeles kamerával és döbbenetes kijelzővel debütált a Xiaomi Mi Mix Alpha



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Mi Mix Alpha, elképesztően látványos képernyővel és 108 megapixeles kamerával.

Hirdetés

A Xiaomi mindig is a Mi Mix sorozatára tartogatta az érdekes technológiákat, és a ma délelőtt bemutatkozott Mi Mix Alpha sem okoz csalódást. Elképesztően látványos, az egész készüléket körbeölelő kijelzőt kapott, csúcshardverrel és 108 megapixeles fő kamerával. 

Hirdetés

Kezdjük rögtön azzal, hogy a Mi Mix Alpha több mint 2500 euróba kerül, vagyis drágább, mint a Samsung Galaxy Fold vagy a később érkező Huawei Mate X. 

Ennyiért azonban jár Snapdragon 855 Plus lapka, 12 GB RAM és 512 GB tárhely. Az akkumulátor a 40 wattos gyorstöltést támogatja, azonban az igazán érdekes a kijelző, ami teljesen körbeveszi a házat. Alul és felül a káva csak 2,15 milliméter vastag, egyébként hátul csak egy kameracsík töri meg a kijelzőt. A kameracsíkot zafírüveg védi. 

A készülék oldala nyomásérzékeny, mutatja az értesítéseket. Felső hangszóró vagy egyéb lyukak nincsenek, a hang a kijelzőből jön, ami pedig figyelmen kívül hagyja a kezünket, mikor tartjuk a telefont. 

A hátsó kijelző elvileg mesterséges intelligenciával érzékel különféle helyzeteket, de használható szelfizéskor is. Ehhez egy 108 megapixeles fő kamera adja az alapot, 1/1,33 hüvelykes szenzorral és Tetracell technológiával, aminek az eredménye valójában 27 megapixeles fotó lesz. Az ultraszéles és a telefotós kamerák 20 és 12 megapixelesek. 

A készülék kerete olyan ötvözetből van, amit a repülőgépiparban használnak, a kameracsík pedig zafírüveg és kerámia keveréke. A Mi Mix Alpha decemberben jelenik meg a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.