Hirdetés

10x-es hibrid optikai zoomot is kaphat a OnePlus 7 kamerája



|

Az Oppo hivatalosan is bemutatta a 10x-es hibrid optikai zoomot, ami kis szerencsével a OnePlus 7-ben köthet ki.

Hirdetés

Az Oppo és a OnePlus ugyanazon cég tulajdonában vannak, és bár nem minden Oppo technológia köt ki a OnePlus következő zászlóshajóiban, általában azért nagy esély van erre. 

Hirdetés

Éppen ezért különösen izgalmas, hogy az Oppo nemrég hivatalosan is bemutatta a 10x-es hibrid optikai zoomot. Nemrég még csak meghívók árulkodtak erről, azonban a gyártó hivatalosan is ráduplázott az eddigi megoldására. 

A 10x-es hibrid optikai zoom hasonlóan működik, mint az 5x-ös veszteségmentes technológia, amivel még 2017-ben villogott az Oppo. A kamerát oldalasan teszik be az okostelefonba, egy komponensbe helyezett lencse pedig periszkópként funkcionál - egy prizma pedig 90 fokban töri meg a fényt. A végeredmény az optikai zoom lesz, magas nagyítással. Az Oppo dupla optikai képstabilizációt is használ a tisztább fotók érdekében. 

A gyártó szerint a technológia készen áll a sorozatgyártásra, a végeredményt pedig már a 2019-es MWC-n meglátjuk. Kis szerencsével pedig ott lesz a OnePlus 7-ben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.