Hirdetés

11 hasznos, de eldugott funkció a Windows 11-ben



|

Megmutatjuk azokat a legjobb Windows 11-funkciókat, amelyek létezéséről a felhasználók többsége még csak nem is tud.

Hirdetés

A Windows rengeteg beépített extra szolgáltatással rendelkezik, sőt a Microsoft folyamatosan frissíti a rendszert, így kisebb-nagyobb újdonságok rendszeresen jelennek meg benne. Az extrák között számtalan olyan van, amit a felhasználók többsége nem ismer, vagy ha ismeri is, azt gondolja, hogy csak egy alapszintű, semmire sem használható kiegészítésről van szó. Ebben a cikkben - a teljesség igénye nélkül - mutatunk 11 olyan trükköt, amivel kényelmesebbé teheted a számítógép előtt töltött idődet.

Az ablakok dokkolása a Windows 11-ben csúcsra lett járatva, a rendszer a korábbi feles elrendezés mellett rengeteg más sémát is támogat. Az Ablakok illesztéséhez többféle módszert is használhatsz - attól függően, hogy melyik esik kézre. Az alap verzió, amit mindenki ismer, a következő: megfogod az ablakot az egérrel, és a képernyő valamelyik szélére húzod, ha feles vagy negyedes osztást szeretnél, vagy pedig fentre középre, ha harmadolni vagy 1:2 arányban szeretnél képernyő területet osztani. Van azonban ennél kényelmesebb módszer is: ha az egeret az ablak nagyítása gomb felett tartod, akkor is megjelenik az összes elérhető elrendezési mód, és csak kattintanod kell arra, amelyik szimpatikus.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.