Hirdetés

11 Xiaomi mobilra érkezik az Android 10 Q bétája



|

Kiderült, hogy mely Xiaomi okostelefonok kapják majd meg először a Google következő Android rendszerét.

Hirdetés

Sok gyártó van benne az Android 10 Q bétaprogramjában, nemrég pedig a Xiaomi is elárulta, hogy mely készülékekkel vesz részt ebben. Konkrétan 11 modellel, így már azt is tudjuk, hogy melyikre mikor érkezik az Android 10 Q. 

Hirdetés

A lista szerint a Xiaomi Mi 9, Mi 9 SE, Redmi K20 Pro, Redmi K20, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer, Mi Mix 2S, Mi Mix 3 az idei negyedik negyedév során, a Redmi Note 7 és Note 7 Pro 2020 első negyedévében kapják meg a rendszert. Vagyis a Xiaomi a csúcsmodellekre koncentrál elsőként, akárcsak a többi gyártó. 

Ezzel egyszerre az is kiderült, hogy a Xiaomi leállítja a globális MIUI bétaprogramot. Eleinte csak a régebbi készülékeknél szüntette ezt meg, most viszont teljes egészében leáll a program. A cég szerint cserébe nő majd a stabilitása a nem béta szoftvereknek,  továbbá a biztonsági frissítések és minden egyéb időben elérik majd a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.