Hirdetés

12 GB RAM kerülhet az 5G-s Samsung Galaxy S10-be



|

Megbízható források szivárogtatták ki az információt, amely szerint 12 GB RAM-mal is lesz Galaxy S10 zászlóshajó.

Hirdetés

A GF Securities nemrég egy olyan jelentést adott ki, amelyben az okostelefonokat kiszolgáló memóriaiparról volt szó. Ebből derült ki néhány érdekes részlet, ami a Samsung következő zászlóshajójához kapcsolódik. 

Hirdetés

Kína sorra halássza el más országokból a legjobb befektetési brókereket és elemzőket. Az Apple-ügyeket legendás pontossággal megjósoló Ming-Chi Kuo is a kínai TF Securitieshez igazolt. Nagy neveket gyűjtött be a GF Securities is, és ha a cég mond valamit, akkor arra mindenki ad. 

Az ügyfeleknek kiküldött jelentés alapján a népszerű zászlóshajók memóriamennyisége folyamatosan emelkedik majd ebben a szezonban. Ebből derült ki például, hogy a jövő évi Galaxy S10 és Huawei P30 széria is 12 GB RAM-mal újíthat (egyes modelleken). 

A Samsung Galaxy S10-ből három eltérő verzió lesz, a lite, a normál és a pluszos (itt ezek eltérő neveken futnak). Ezeket kíséri majd az 5G-s modell, amibe már 12 GB RAM kerül. A 10 GB RAM már nem számít "újdonságnak", ugyanis a Xiaomi Black Shark 2 Helo és Mi Mix 3 készülékében is ennyi van. A következő lépést azonban a Samsung és a Huawei tehetik meg. A legjobb tudást persze ezúttal is csak a csúcsváltozatok, illetve az 5G-s kiadások hozzák el - feltehetően még magasabb áron, mint eddig.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.