Hirdetés

12 órás üzemidőt kínál a Beats Flex fülhallgató



|

Bemutatta a legújabb, USB-C-n keresztül tölthető fülhallgatóját a Beats.

Hirdetés

A Beats bemutatta a saját állítása szerint eddigi legolcsóbb prémium és vezeték nélküli fülhallgatóját. Ez a Beats Flex, amelynek a vételára 49,99 dollár, és alapvetően a Beats X hivatását viszi tovább. Ez az új modell már USB-C-n keresztül tölthető, 12 órás üzemidőt kínál jobb hangminőség és fejlettebb mikrofon mellett. Október 23-tól fekete, sárga, kék és szürke színben lesz megvásárolható, a két oldalt pedig egy könnyű Flex-Form kábel köti össze, ami a nyakban viselhető. 

Hirdetés

Használaton kívül a két oldal mágnesesen rögzül egymáshoz, és ilyenkor a zene automatikusan leáll, fülbe helyezéskor pedig ismét elindul. 

Az iPhone és iPad készülékekhez való párosítást Apple W1 chip segíti, illetve már 10 perc töltés másfél óra használati időt garantál. Talán mondani sem kell, hogy a bemutató dátuma nem véletlen: az iPhone 12 mobilokhoz már EarPods fülhallgató sem jár, a szakemberek szerint az Apple ezzel is a vezeték nélküli megoldások vásárlása felé tereli az embereket. Aki viszont sokallja az AirPodsok árát, annak jó ajánlat a Beats újdonsága, ráadásul ez androidos mobilokhoz is jó választás lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.