Hirdetés

120 dollárért dupla kamerát hoz az Alcatel 1X



|

A CES-en debütált a TCL belépőkategóriás Alcatel 1X készüléke, ami 120 dollárért egész jó ajánlat.

Hirdetés

A TCL még tavaly mutatott be egy 120 dolláros okostelefont, ami a kedvező vételár ellenére közel sem volt olyan rossz hardverekkel ellátva. A CES-en pedig debütált az Alcatel 1X 2019-es változata is, ami bár közel sem prémium, remek ajánlatnak tűnik ezért az árért. 

Hirdetés

A készülék dupla hátlapi kamerát kapott, támogatja az arcfelismerést és még ujjlenyomat-olvasója is van. Európában már az első negyedévben kapható lesz. 

120 dollárért 5,5 hüvelykes, 1440 x 720-as kijelző jár majd, 4-magos MediaTek MT6739WW chippel, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel (ami microSD-vel bővíthető). A kamerák 13+2 és 5 megapixelesek, az akku 3000 mAh-s. 

Sajnos USB-C helyett csak microUSB port van, de a jackcsatlakozó legalább nem hiányzik. A készülék Android 8.1 Oreo rendszerrel jelenik meg, és a spórolás jegyében a WiFi csak 802.11n-es, NFC pedig nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.