Hirdetés

120 Hz-es Pro Motion OLED-kijelzőt kaphatnak a jövő évi iPhone-ok



|

A 2017-es iPad Pro modelleknél már használt Pro Motion technológiát az Apple, most az iPhone-oknál is bevetheti.

Hirdetés

Rengeteg a pletyka az Apple iPhone készülékeiről. Ezek alapján úgy néz ki, hogy a 2019-es modellek csak kisebb frissítést jelentenek majd, gyakorlatilag egy "S" jellegű fejlesztésnek számítanak majd az előző verziókhoz mérten. 

Hirdetés

2020-ban aztán nagyobb ráncfelvarrást hajthat végre az Apple, és több új funkciót is hozhat a piacra. Ice Universe szerint az egyik ilyen a 120 Hz-es képfrissítés lehet. Az Apple állítólag jelenleg is egyeztet a Samsung és az LG embereivel egy új képernyőről. 

Az iPad Pro modellekben használt 120 Hz-es Pro Motion kijelzőkhöz hasonlóan ezek is 60 Hz-en működnének, de szükség szerint 120 Hz-re is tudnak majd kapcsolni. Így meglesz a középút a teljesítmény és az üzemidő között. 

A 2019-es új modellek elvileg 60 Hz-es OLED-panelt kapnak majd, de HDR technológiával. Nem kizárt azonban, hogy egyes modellek 90 Hz-es panelt is kaphatnak, mint a OnePlus 7 Pro. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.