Hirdetés

120 Hz-es ProMotion kijelzővel jönnek az iPhone 13 okostelefonok



|

Még be sem mutatkoztak az iPhone 12 mobilok, máris a jövő évi modellekről szólnak a pletykák.

Hirdetés

Még csak várjuk az Apple iPhone 12 szériás okostelefonjait, de máris érkeztek olyan kósza hírek, amelyek az iPhone 13 modellekről szólnak. Ross Young forrásai szerint ezekbe már 120 Hz-es képfrissítésű ProMotion kijelzőt építenek. Az idei modellekből ez ugyanis kimarad, ami miatt sokan fanyaloghatnak.

Bár egyesek számára nem sokat jelent a magas képfrissítés mobilon, mások esküdnek rá, hogy e nélkül már nem csúcsmobil a csúcsmobil, ráadásul sok olcsóbb androidos mobil is kínál már 120 vagy 144 Hz-es megjelenítőt. 

Hirdetés

Ross Young egyébként már azt is tudni véli, hogy a most várható modellkínálatot viszi tovább az Apple, így 2021-ben jön az 5,42 hüvelykes iPhone 13 mini, a 6,06 hüvelykes iPhone 13 és iPhone 13 Pro, továbbá a 6,67 hüvelykes iPhone 13 Pro Max. Az olcsóbb modellek állítólag ugyanazokat a kamerákat kapják majd, mint a most érkező iPhone 12 Pro Max, a 13-as Pro verzióknál pedig növelik a szenzorok méreteit. Vagyis hatalmas fejlődés várható kamerafronton, pedig sokak szerint így is az iPhone 11 széria a legjobb a mobilfotózásban. 

Az iPhone 13 szériában ToF szenzor csak a Pro modelleken lesz majd, és mmWave 5G is. Jövőre nem lesz új iPhone SE, Young szerint az iPhone SE 3 majd csak 2022 tavaszára várható, 6,06 hüvelykes LCD-panellel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.