Hirdetés

13 éves kislánnyal végzett egy kamasz, az Instagramon kért segítséget a holttest eltüntetéséhez



|

Nem tudni, mi járt a fejében, de azonnal ráhívták a rendőrséget, miután lelőtte a lányt.

Hirdetés

Felfoghatatlan tragédiáról adott részletes jelentést a pennsylvaniai Bensalem városának rendőrkapitánysága. A hatóságokat egy kiskorú lány anyja értesítette, miután a gyerek szólt neki, hogy az Instagramon videochatelt egy 16 éves fiú ismerősével, aki kibökte, hogy éppen megölt valakit és segíteni kéne eltüntetni a holttestet. A fiú megfordította a kamera képét, a földön pedig valóban látszott valaki lába és körülötte rengeteg vér. 

A rendőrség meg is találta a 13 éves lány holttestét a fiú családjának lakókocsijában, ahol éltek, és letartóztatta Joshua Coopert. Megállapították, hogy az áldozat lőtt sebbe halt bele, és a gyilkosság után a fiú megpróbált feltakarítani maga után.

Hirdetés

A rendőrségnek elmondta: a lányt a szülei hozták át hozzá, netflixeztek éppen, amikor a lány kiment a mosdóba, ekkor lőtte le. Joshua azt állította, baleset volt, és hogy "a lány apja egyébként is meg akarta ölni".

A zavaros sztorit nem magyarázta meg, de az óvadékot elutasította, azaz azonnal a kiskorúak börtönébe szállították. December 7-én tartják az előzetes meghallgatást az ügyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.