Hirdetés

135 wattos töltőt kaphat a Huawei P50 Pro



|

Kínában már hitelesítették is a Huawei 135 wattos töltőjét - a tippek szerint a P50 Próhoz csomagolhatják.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a gyorstöltés annyira nem tesz jót a mobilok akkumulátorainak egy bizonyos tempó és melegedés fölött, de az is nyílt titok egy ideje, hogy 100+ wattos töltőkre számíthatunk 2021-ben. Még ha ezt is külön is kell majd megvenni, mert nem lesz benne a dobozokban környezetvédelmi okokra hivatkozva. 

Mire készül a Huawei? Kínában a 3C már hitelesítette is a gyártó legújabb, 135 wattos töltőjét, a HW-200675CP0 modellszámú adaptert. 

Hirdetés

Az adapter a töltést 5V/3A és 20V/6,75A mellett is támogatja. A jelenlegi legjobb SuperCharge töltő 66 wattos, így a 135 wattos adapterrel nagyot léphet előre a Huawei. Bár a wattos száma nem egyenesen arányos a töltési idővel. 

A tippek szerint a 135 wattos töltőt akár a Huawei P50 Próhoz is odacsomagolhatják. Feltéve, hogy nem áll be a sorba a Huawei is, mert akkor külön kell megvenni az adaptert. És feltéve, hogy kap elég chipet az új modellhez a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.