Hirdetés

14 éves korukig nem kaptak okostelefont Bill Gates gyerekei



|

Miután pedig kaptak, szigorúan tilos azt használniuk a családi étkezéseknél és késő este.

Hirdetés

Miközben a mai fiatalok döntő többsége minden nap hosszú órákon át az okostelefonok és a táblagépek kijelzőjére ragad, addig Bill Gates gyerekeinél másképp zajlik az élet. 

Hirdetés

A Microsoft egykori ügyvezetője elárulta, hogy míg a gyerekei nem nőttek és nőnek fel, addig erősen korlátozza, hogy mennyire szokhatnak hozzá a képernyőkhöz. 

A családban általában meghatároznak egy időpontot, ami után nincs kijelzőnézegetés - ez pedig segít mindenkinek időben és normálisan elaludni Gates szerint. Azt is hozzátette, hogy egyik gyereke sem kaphatott mobiltelefont, amíg nem töltötte be a 14. életévét (jelenleg 14-20 évesek a gyerekek). És még ezután sem volt korlátlan a használat, ugyanis a családi étkezéseknél szigorúan tilos telefonozni. 

Persze Bill Gates (akinek a nettó vagyonát 86,9 milliárd dollárra becsülik) 125 millió dolláros házában valószínűleg sok más dologgal is elüthetik az idejüket a gyerekek, mint egy okostelefonnal vagy táblagéppel. 

Sokak arra kíváncsiak igazán, hogy vajon kaptak-e Bill Gates gyerekei Apple termékeket. 2013-ban Melinda Gates arról beszélt, hogy bár sokszor Apple kütyüket szeretnének, csak windowsos termékeket adnak nekik, ugyanis a család a vagyonát a Microsoftnak köszönheti, riválisba pedig nem fektetnek. Azt azért megjegyezték, hogy néha jó lenne, ha nekik is inkább iPhone-juk lenne. Persze ez a vélemény azóta változhatott, elvégre rengeteg olyan androidos okostelefon van már, amit használva Apple-mentesen is boldog lehet valaki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.