Hirdetés

14 hüvelykes laptop lesz az első Redmi PC



|

Tényleg jön a PC-s piacra a Redmi. Állítólag egy 14 hüvelykes laptoppal kezd a Xiaomi ártakarékos márkája.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak róla, hogy a Xiaomi ártakarékosságra koncentráló Redmi márkája belépne a PC-s piacra. Van rá esély, hogy a K20-as csúcsmobil bemutatójával egyszerre érkezik meg az első Redmi PC, de ez utóbbiról még nem igazán árulkodott Lu Weibing ügyvezető. 

Hirdetés

Egy Bluetooth SIG tanúsítványnak hála azonban megtudtuk, hogy a RedmiBook 14-gyel kezd a gyártó. A MySmartPrice forrásai pedig további információkkal is szolgáltak. 

A Redmi egy laptoppal kezd, ami 14 hüvelykes kijelzőt kap. A motorháztető alá Intel Core i3, Core i5 vagy Core i7 processzor lesz választható, sajnos további részletek még nincsenek. Ezt GeForce MX 250-es dedikált videokártya egészíti majd ki, de csak az erősebb modelleknél. 

A spekulációk szerint az első RedmiBook nagyon hasonlít majd a Xiaomi Mi Notebookjaira. A gyártó stratégiáját ismerve még kedvezőbb árakkal lehet majd számolni, bár egyelőre konkrét összegekről nem hallani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.