Hirdetés

1600 euróba kerülhet a legdrágább Galaxy S10



|

Ennek ellenére a Samsung új zászlóshajói olcsóbbak lesznek, mint az Apple okostelefonjai - elvileg megvan, hogy melyik Galaxy S10 modell mennyibe kerül majd.

Hirdetés

Továbbra is özönlenek a hírek és szivárgások a Samsung új zászlóshajóiról. A TuttoAndroid konkrétan megtudta, hogy milyen tárhelyekkel, árakkal és színekkel támad a Galaxy S10 széria. 

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a legtöbb modellbe 6 vagy 8 GB RAM kerül, de a Galaxy S10+ csúcsverziójába 12 GB is befér. Hasonlóan bőkezűen bánik a Samsung a tárhellyel is, az alapmodellekbe 128 GB kerül, a következő lépcsőt 512 GB jelenti. A csúcsmodellbe 1 TB kerül. 

A jelentés alapján a Galaxy S10E (vagy Galaxy S10 Lite) vagy 6/128 GB-os kiadásban lesz elérhető, 779 euróért. A Galaxy S10 6/128 GB-os verziója 929, a 8/512 GB-os 1179 euróba kerül majd. A Galaxy S10+ hasonló konfigurációkban 1049 és 1299 euróba kerül, míg az abszolút csúcsot képviselő, 12 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel ellátott változatért 1599 eurót kell majd fizetni. 

Egyik sem olcsó, azonban ezzel az árazással még így is alávág majd az Apple aktuális iPhone-jainak a Samsung. 

A lite modell állítólag fekete, fehér, sárga és zöld árnyalatokban jön, míg a Galaxy S10 feketében, fehérben és zöldben. A Galaxy S10+ modellnél két speciális szín is várható, de kerámia hátlapot egyik sem kap. A TuttoAndroid szerint Olaszországban már március 8-án kaphatóak lesznek az új zászlóshajók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.