Hirdetés

18:9-es kijelzővel csapna oda a zászlóshajóknak az Alcatel



|

Három szériára osztja az idei kínálatát az Alcatel: az újdonságok az MWC-n debütálnak, és lesz zászlóshajó-gyilkos is.

Hirdetés

Természetesen az idei CES-ről az Alcatel sem hiányzott, bár inkább csak kedvcsinálókat vitt magával a rendezvényre. Az új termékek ugyanis még nem készültek el - egy kis demó azért nem árthatott. 

Hirdetés

Az Alcatel éppen ezért elárulta, hogy a 2018-as okostelefon-kínálatát három szériára osztja. Az Alcatel 5, Alcatel 3 és Alcatel 1 mind a 2018-as MWC-n mutatkoznak majd be. 

Az Alcatel 5 széria költségtakarékos, de prémium okostelefonokat hoz majd a piacra. Lesz ezeken arcfelismerés, 18:9-es képarányú kijelző és minden trendi dolog. Az Alcatel igazából a zászlóshajókat szeretné megszorongatni ezekkel a modellekkel. 

Az Alcatel 3 sorozat eközben még ártakarékosabb modelleket vonultat majd fel, ennek ellenére nem mond le az olyan trendi technológiákról, mint a dupla kamera, a nagyfelbontású kijelző és a prémium dizájn. Az Alcatel 1 család eközben az olcsó megoldásokat kereső vevőket szolgálja ki, de azért ad majd némi prémium érzést. Elvileg a stílusos dizájn és az átgondolt anyagválasztás itt is adott lesz, és a 18:9-es kijelző is megjelenik majd ezekben a belépőmodellekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.