Hirdetés

18:9-es kijelzővel érkezett meg az HTC U11+



|

A trendi HDR-kijelző mellett nagy akkuval és átlátszó hátlappal frissített a gyártó.

Hirdetés

Az HTC bemutatta a valaha volt legjobb okostelefonját, amely az eddigi zászlóshajó továbbgondolása. Az HTC U11+ ugyanakkor nem az U11 utódja, inkább csak egy finomított verzió, extrákkal. 

Hirdetés

Az U11+ immáron 6 hüvelykes, 18:9-es kijelzővel rendelkezik, a képernyő kerete sokkal kisebb lett. A panel Super LCD 6 technológiával készült, támogatja a DCI-P3-at, és képes a HDR10-es tartalmak megjelenítésére is.  

A készülék feketében, ezüstben és átlátszó feketében lesz elérhető - értelemszerűen az utóbbi a legizgalmasabb, elvégre betekintést enged a hátlap alá. Az új modell végre IP68-as vízállósággal rendelkezik, és nem hiányzik az Edge Sense funkció sem, vagyis a ház oldala nyomásérzékeny. 

A Snapdragon 835-ös lapkát 4 GB RAM és 64 GB tárhely vagy 6 GB RAM és 128 GB tárhely kíséri, és van microSD-foglalat is. Az akku 3930 mAh-s, ami papíron az átlagnál jobb üzemidőt ígér. 

Az HTC ígéretei szerint az U11+ rálicitál az U11 kamerás képességeire. A 12 megapixeles szenzor optikai stabilizálással és f/1.7-es rekeszértékkel dolgozik. Az előlapra 8 megapixeles kamera jutott, és ez is tud HDR-es trükköket. A BoomSound hangszórók hangereje 30 százalékkal nőtt meg. Jackcsatlakozó sajnos továbbra sincs, de akad egy zajszűrős fülhallgató a dobozban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.