Hirdetés

20 ezer forintot kaphatsz hamarosan, ha lecseréled régi mobilodat



|

Az NMHH jóvoltából az arra jogosultak 20 ezer forintot kapnak, hogy újabb készülékre cseréljék az elhasznált mobiljukat.

Hirdetés

Októberben jelentette be az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság), hogy az ITM-mel (Innovációs és Technológiai Minisztérium) együtt mobiltelefoncsere-programot indítanak 2022 elején. A cél, hogy minél hamarabb kivezethessék Magyarországról a 3G-s technológiát, ehhez azonban arra van szükség, hogy a lehető legtöbb állampolgár lecserélje a 4G-képtelen eszközét egy modern telefonra.

Hasonlóan a háztartásigépcsere-programhoz, ebben az esetben is korlátozott keret áll rendelkezésre, ezért minden igénylő körülbelül 20 ezer forintot igényelhet 4G-s vagy 5G-s készülék vásárlása esetén. Novemberben már kiderült, hogy mik a követelmények és a pályázás menete, most pedig az is kiderült, hogy mikortól él az akció.

Hirdetés

Az anyagi támogatás megigénylésére minden természetesen, magyarországi lakcímmel rendelkező személy jogosult, aki legfeljebb 2G- vagy 3G-képes mobiltelefont használ. A támogatást február 14-től lehet igénybe venni, ekkor indul a 3G telefonok cseréje, ez május 8-ig tart.

A még régebbi, 2G-s eszközök cseréje a keret kimerüléséig, vagy július 17-ig lehetséges. Részletesebb tájékoztatást a netrefel weboldalán tettek közzé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.