Hirdetés

200 ezer forint alatt nyit a Xiaomi Mi 10



|

Hivatalosan is megérkezett Magyarországra a Xiaomi. Wagner Tibor, a cég frissen bejelentett country managere két új telefont is bemutatott.

Hirdetés

Habár az egyik legnépszerűbb gyártónak számít országunkban a Xiaomi, eddig hivatalos képviselettel nem rendelkezett. Érdekeit csupán hivatalos disztribútorok képviselték, ami jelentős mértékben kedvezett a szürke import magas arányának, hiszen információink szerint meglehetősen magas a Magyarországon aktivált, ámde nem Magyarországon értékesített Xiaomi készülékek száma. Ez változhat a jövőben, és Wagner Tibor, a cég frissen bejelentett country managere jelenleg még három fős stábjával ugyanis sokat tehet a szektor kifehérítése érdekében. A bemutatkozó sajtóeseményen már a hazai telekommunikációs cégek képviselői is jelen voltak, és kiderült, hogy a Redmi Note 8T-t több telekommunikációs cég is felvette a kínálatába, azaz azok akár mobilelőfizetés részeként is megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetés

Mint megtudtuk, a Xiaomi Mi Note 10 kapcsán jelenleg még folynak a mobilszolgáltatókkal a tárgyalások, egyelőre annyi biztos, hogy a 6 GB RAM-mal 128 GB tárhellyel felszerelt változat javasolt fogyasztói ára 199.990 forint lesz, és várhatóan november végén jelenik majd meg a hazai kiskereskedelmi forgalomban. A készülékről korábban bejelentésekor írtunk bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.