Hirdetés

200 megapixeles kameraszenzorokra vált a Samsung



|

A szivárgások szerint idén a múlté lesz a 108 megapixeles kamera a mobilpiacon: a Samsung 200 megapixeles ISOCELL szenzort hoz rövidesen.

Hirdetés

A szakértők többsége továbbra sincs meggyőződve arról, hogy a mobilpiacon a sok száz megapixeles kamerák jelentik a jó irányt (és jól jelzi ezt, hogy az Apple és a Google 12 megapixeles megoldásai lekörözik a riválisok 108 megapixeles kameráit). Ettől függetlenül a nagy szám jobban mutat a reklámokban, és furcsa módon az új trend élharcosa a Samsung. A 108 megapixeles kamera pedig idén a múlté lesz.  

A megbízható Ice Universe forrásai szerint a Samsung idén már egy 200 megapixeles ISOCELL szenzor bemutatására készül. Ez hamarosan debütálhat, vagyis az év végén megjelenő készülékekbe már beépíthetik a gyártók. 

Hirdetés

További részletek egyelőre nincsenek, de régóta emlegetik, hogy a Samsung még idén hozna 250 megapixeles mobilos szenzort is, néhány éven belül 600 megapixelig nyújtózkodna.

Mindettől jobb éjszakai teljesítményt és több részletet remélnek. De vajon sikerül megoldani a kiolvasási, feldolgozási idő és a fájlméretek problémáját? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.