Hirdetés

200 MP-es kamerával felszerelt mobilt dob piacra a Xiaomi



|

Nem akármilyen képalkotó lesz a Xiaomi 12T és a Xiaomi 12T Próban.

Hirdetés

Az okostelefonok hajnalán, mikor az Apple-nél és a Samsungnál messzebbre kacsintgatni elég merész tett volt, nem is gondoltuk volna, hogy az akkor még rendkívül furcsa kínai telefonok majd egyszer valós kihívói lehetnek az említett márkáknak. Napjainkra azonban már megkerülhetetlen szereplőkké nőtték ki magukat. Vegyük csak például a Xiaomit, amely most egy teljesen elborult kamerarendszerrel próbál még több figyelmet magára irányítani.

Külön öröm, hogy míg a készülékek jelentős hányada hivatalosan sosem kerül forgalomba Kína határain túl, a Xiaomi ma bemutatott újdonságai elérhetők lesznek Európában, ami azt jelenti, hogy a Xiaomi 12T-t és a Xiaomi 12T Prót itthon is megvásárolhatjuk.

Hirdetés

A Xiaomi 12T tulajdonképpen egy felfrissített Xiaomi 11T Pro, 108 MP-es főszenzorral és egy 8 MP-es ultraszéles képfeldolgozóval, az igazán nagy durranás azonban nem ez, hanem a 12T Pro, ami minden korábbinál nagyobbat gurít kamerás fronton.

A Xiaomi 12T Pro a gyártó első 200 MP-es kamerájával érkezik, amit a Snapdragon legerősebb processzora, a 8+ Gen 1 hajt, és természetesen a 120 W-os szupergyors töltést is támogatja, amivel elképesztően rövid idő alatt lehet újra maximumon a 5000 mAh kapacitású akkumulátor. Mindkét telefon a MIUI 13-mal előre telepítve érkezik a boltok polcaira.

A Xiaomi 12T 8 GB + 128 GB-os verziója 249 990 forintért lesz kapható, míg a Xiaomi 12T Pro 8 GB + 256 GB-ért 339 990 forintot kell fizetnünk. Ti elgondolkodtok a cserén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.