Hirdetés

2018-ban jön az összehajtható Samsung Galaxy X



|

A Samsungé lesz az első összehajtható okostelefon, de az Apple és az LG is gőzerővel dolgoznak.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy X egy létező eszköz, és többé már nem csak pletyka. A kérdés csak az, hogy a Samsung mikor akarja piacra dobni az első összehajtható okostelefont. 

Hirdetés

Nem a Samsung az egyetlen, amely ilyen eszközön dolgozik: a hírek szerint az Apple-nél és az LG-nél is gőzerővel folynak a fejlesztések. A Samsung elnöke azonban szeptemberben megerősítette, hogy jövőre összehajtható okostelefont dobnának piacra. 

Iparági pletykák szerint a Samsung Display már összerakott egy összehajtható kijelzőt 1.0R hajlítással, ami azt jelenti, hogy papírhoz hasonlóan lehet behajtani. A Samsung állítólag műanyag alkatrészekből rakja össze a kijelzőt. 

Miért dobná piacra már jövőre ezt a modellt a Samsung? Állítólag szeretnék megelőzni az LG-t, amely az Apple-t segítené a világelsőségben. Az LG 2018-ban 2.5R hajlítással gyártana összehajtható kijelzőt, az 1.0R hajlítással rendelkező 2019-re állna készen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.