Hirdetés

Ez volt az elmúlt hónapok legnépszerűbb okostelefonja



|

Az elemzők közzétették az idei harmadik negyedév legnépszerűbb okostelefonjainak listáját.

Hirdetés

Gyengébb specifikációk ide vagy oda, az Apple iPhone XR átütő sikernek bizonyult. A Counterpoint Research elemzői karácsonykor álltak elő az elmúlt hónapok legnépszerűbb okostelefonjainak listájával. 

Hirdetés

Ezek alapján az Apple iPhone XR a megjelenése óta a globális eladási toplista csúcsán van. A 2018 szeptemberi, belépőszintű iPhone az idei harmadik negyedévben az összes eladás 3 százalékáért volt felelős, ezzel megelőzte a top 3-ban a Samsung Galaxy A10-et és Galaxy A50-et (2,6 és 1,9 százalék). Az Apple harmadik negyedéves eladásainak 25 százalékáért az iPhone XR felelt, vagyis ez a jelenlegi legfelkapottabb Apple termék. 

A top 10-be befért még az iPhone 11, konkrétan az ötödik helyen áll a 2019-es, belépőszintű iPhone. Az utóbbi hónapokban sikereknek örülhet a Samsung és az Oppo is, befért még a toplistára a Galaxy A20, az Oppo A9, A5s és A5 a fentebb említett modellek mellé. A Xiaomi Redmi 7A és a Huawei P30 a legkelendőbb modellek közé tartozott. 

A top 10 legnépszerűbb mobil eladásai éves szinten emelkedtek, és a negyedéves összesített eladás 17 százalékáért feleltek már ezek a modellek a korábbi 15 százalék helyett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.