Hirdetés

2020-ra megelőzné a Samsungot a Huawei



|

Richard Yu, a Huawei ügyvezetője elárulta, hogy a kínai cég 2020-ra a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává akar válni.

Hirdetés

A Huawei továbbra is bízik benne, hogy 2020-ra a világ legnagyobb okostelefon-gyártója lesz. A kínai vállalat egy ideje már az Apple-t megelőzve a második a globális piacon, rögtön a Samsung után. 

Hirdetés

A kínai vállalat azonban azt tervezi, hogy rövidesen a Samsungot is megelőzi. Erről maga Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezetője beszélt a CNBC-nek. Jövőre felzárkózna a Samsung mögött a Huawei, majd át is venné a piacon a vezető szerepet. 

Bár jelenleg a Samsungra jellemző, hogy világelső technológiákat mutat be (5G-s mobil, összehajtható okostelefon), de a Huawei ilyen téren is szeretne elsővé előlépni. A Samsunggal ellentétben azonban a Huawei szokatlan módon működik, tette hozzá Yu. 

A Huawei mindig is az üzleti szektorra koncentrált, és a Huawei vezetése is erre a szegmense fókuszál. Még azok is, akik a fogyasztói részlegeket irányítják. Ez Richard Yu szerint gyakran eredményez vitákat, mert nem mindenki hisz azokban az irányelvekben, amiket Richard Yu és a csapata választanak. 

A Huawei azonban mára nagyon komoly erőt képvisel ezen a fogyasztói mobilpiacon, ráadásul egyre jobban koncentrál az olyan innovatív megoldásokra, amelyek a mesterséges intelligenciára alapoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.