Hirdetés

2021-ben is lesz csúcsmobilja a Motorolának



|

Nio kódnév alatt tesztelik a 2021-es Motorola csúcsmobilt, de több szempontból is csalódás lehet.

Hirdetés

A Motorola évek óta elég rossz bőrben van a mobilpiacon, alapvetően a Moto E és Moto G szériák tartják fenn, azok is a fejlődő régiókban. Idén végre mutatott egy igazi csúcsmobilt is a gyártó, azonban a szörnyen lekerekített kijelző, egy-két hiányosság, a nagyon magas ár és a rövid szoftveres támogatás már a megjelenéskor megbélyegezte az Edge+ készülék sorsát. Később a Razr sem váltotta meg a világot a gyártó számára. 

Hirdetés

2021-ben ennek ellenére megint lesz Motorola csúcsmobil. Ez Nio kódnév alatt készül, a szivárgások szerint olyasmire számíthatunk, mint az Edge+ - pedig a tesztelők és YouTuberek pont az Edge+ megjelenésekor indítottak hadjáratot a lekerekített kijelzők ellen, és a legtöbb gyártó el is kezdett visszatérni a lapos képernyőkhöz. 

A Nio furcsa módon Snapdragon 865 chipet kaphat, és márciusban jelenhet meg, így a Motorola nem lesz olyan kedvezményezett helyzetben, hogy az elsők között kapjon az új Snapdragon 875 lapkából. A 2020-as chip mellé 105 Hz-es kijelzőt raknának (senki sem érti, hogy miért nem 90 vagy 120 Hz-eset), 8 GB RAM-mal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.