Hirdetés

2021-ben már nem a Google volt az év leglátogatottabb oldala



|

Nem is a Facebook vette el előle az első helyet.

Hirdetés

A Google mindent átsző, és a felhasználók többsége akármit is szeretne megtalálni a neten, a keresőóriáshoz fordul, így ha a világ legtöbbet látogatott oldalát kellene megtippelni, biztos, hogy sokan tennék voksukat erre. Nem tévednének nagyot, viszont a Cloudflare éves jelentése alapján a Google csak a második lett, az első helyet pedig a TikTok szerezte meg, ami tavaly még csak a hetedik pozícióig jutott.

Úgy sikerült elérnie ezt, hogy nem csak a keresőt, de az összes Google-szolgáltatást legyűrte, mivel mindegyik a google.com domainen keresztül érhető el.

Hirdetés

A harmadik helyre a Facebook került, amitől így a TikTok a legnépszerűbb közösségi médiás platform címét is elvette. Már februárban, márciusban és májusban is az első volt, de augusztus 10. óta csak néhány napon fordult elő, hogy a Google vezetett.

Azt érdemes megjegyezni, hogy a Cloudfare nem a havi egyedi látogatószám alapján rangsorolt, hanem a publikus DNS-ét, az 1.1.1.1-et hívta segítségül, így a kép nem teljes. Lehet, hogy más statisztikákban változatlanul a Google vezet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.