Hirdetés

2021-ben tényleg elkaszálhatja a Galaxy Note szériát a Samsung



|

Kiszivárgott, hogy milyen készülékekkel jelentkezne 2021-ben a Samsung a prémium kategóriában - a Galaxy Note sorozatról nem esett szó.

Hirdetés

Ha Samsung és okostelefon a téma, akkor mostanában a január 14-re várható Galaxy S21 szériáról beszél mindenki.

Nemrég azonban kiszivárgott, hogy a prémium mezőnyben mire készül 2021-ben a Samsung, konkrétan milyen készülékekkel jelentkezik majd a gyártó. Max Weinbach egy pontos listát is közreadott, ezen rajta van a három januárra várt Galaxy S21 modell. 

Ezen felül a Galaxy S21 FE, a Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold FE is szerepel a sorban. Nem túl meglepő, hogy lesznek FE modellek, hiszen a Galaxy S20 FE sikere hatalmasnak tűnik. 

Hirdetés

Sajnos árakról, bemutatók dátumáról vagy specifikációkról nem lehetett hallani, csak annyit közölt még Weinbach, hogy az S Tollat három eszköz támogatja majd (köztük a Galaxy S21 Ultra, de gyárilag nem jár majd hozzá). 

Valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy a Galaxy Note 21 és Galaxy Note 21 Ultra nem szerepelnek a listán.

A Samsung-ügyekben igen járatos Ice Universe szerint ez nem véletlen. Régóta pletykálják, hogy a Samsung lassan kivezetné a Galaxy Note szériát, és a Galaxy S sorozat Ultra modellje vinné tovább azt a szerepet, amit eddig a Galaxy Note képviselt. Állítólag erre a váltásra jövőre kerül sor, de egyelőre ezt még senki ne kezelje tényként, meglátjuk, mi a hivatalos álláspont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.