Hirdetés

2021 legjobban kereső női youtubere egy 7 éves kislány



|

Már nem először kerül be egyedüli nőként a top 10-be.

Hirdetés

Manapság már teljesen életszerű, hogy valaki abból éljen, sőt, abból gazdagodjon meg, hogy az internetre gyárt tartalmakat, mi több, egyes tartalmak bőven meghaladják a hagyományosabb, például tévés produkciók minőségét (nézettségüket meg pláne). Aránylag kevesen tudnak megélni a videózásból, de akit felkap az internet, felfoghatatlan mennyiségű pénzt kereshet.

Forbes összeállította a 10 legtöbbet kereső youtuber listáját, amin harmadik éve egyetlen nő szerepel: Anastasia Radzinskaya, avagy Nastya, aki még csak 7 éves, de 11 csatornáját több mint 100 millióan követik összesen.

Hirdetés

NastyaForbes becslései alapján 2021-ben 28 millió dollárt keresett hirdetési bevételekkel és marketing együttműködésekkel. Egyszerű tartalmakat készít: vele együtt tanulhatják meg nézői, hogyan kell például teendőlistát készíteni, levelet írni a Mikulásnak, egyszerű, veszélytelen kihívásokat csinál, beszámol a mindennapjairól. Videóiban gyakran édesapja és barátai is megjelennek.

A legtöbb pénz egyébként a 23 éves Jimmy Donaldsonnak jött össze, aki MrBeast néven ismert, anyagaival több száz nézőt ér el, és 54 milliót keresett - ebből rengeteget jótékonykodik, és 30 millió dollárt gyűjtött az óceán tisztítására. Szintén a listán szerepel a 10 éves Ryan Kaji, a Paul testvérek, Jake és Logan, az egyetlen újonc pedig a kihívásokban utazó Unspeakable. A top 3-at alkotó MrBeastnek, Jake Paulnak és Markipliernek a világ legjobban fizetett celebjeinek listáján is helye volna, ráadásul Paul már nem is a YouTube-ról szerzi bevételei 90%-át, hanem a bokszmeccsekből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.