Hirdetés

217 újabb emoji érkezik a mobilodra jövőre



|

217 új emojit hagyott jóvá a Unicode, ezek között akad új vigyorgó fej különös ábrázatokkal, de többségében a nemek és a bőrszínek variációjáról van szó.

Hirdetés

A Unicode jóváhagyott 217 új emojit, ezek mindegyike 2021-ben érkezik meg a mobilokra. Akad három új vigyorgó fej furcsa ábrázattal, két új szív és két új szakállas ember. Az emojik többsége azonban a nemeket és a bőrszíneket variálja meg, különböző pózokkal és szívekkel, csókokkal.

A Unicode Consortium továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy milyen emojik jelenhetnek meg a nagy platformokon, így az ő döntéseik befolyásolják, hogy mit látunk majd az emojilistában Androidon vagy iOS-en. 

Hirdetés

Az új csomagból jól látható, hogy a Unicode igyekszik minél színesebbé tenni a kínálatot, és lehetőség szerint minden létező bőrszínt, kombinációt és társadalmi csoportot is képviselni az emojikkal. 

A mostani újdonságok egyébként a 13.1-es csomag részei, a 13.0-s még a következő hónapokban érkezik meg a felhasználók többségéhez. A 13.1 pedig majd valamikor 2021-ben. Mi a helyzet az Emoji 14 csomaggal? Azt a verziót elhalasztották a világjárvány miatt, és az Emoji 13 csúszása miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.