Hirdetés

256 GB-os tárhelyet kap a Galaxy Note 8 különleges kiadása



|

Az Emperor Edition valószínűleg csak egy-két országban, korlátozott darabszámban lesz kapható.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kínál, ami igazából tökéletesen elegendő. Persze a több jobb, sokan hajlandóak felárat is fizetni érte. Éppen ezért készült 150 000 olyan modell a dél-koreai piacra, amelybe 6 GB RAM és 128 GB tárhely került. Gyorsan el is kapkodták. 

Hirdetés

Hasonló limitált szériát villanthat a Samsung a Galaxy Note 8-ból is. Az augusztus 23-án bemutatkozó készülék speciális kiadása Emperor Edition névre hallgat majd. 

Roland Quandt úgy értesült, hogy a különleges kiadás 256 GB tárhelyet kap, és kizárólag Dél-Koreában lehet majd hozzájutni. A RAM mennyisége marad 6 GB. 

Szintén kiszivárgott, hogy a Galaxy Note 8 nyomásérzékeny kijelzőt kaphat, vagyis egyfajta 3D Touch funkciót. Egy ikont erősebben lenyomva extra funkciók jelenhetnek így meg. A Huawei Force Touch-nak hívja ezt, az Apple 3D Touch-nak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.