Hirdetés

3 hónapnyi Stadia Prót kapnak a YouTube Premium előfizetői



|

Nagyvonalú promót hirdetett a Google, még a próbaverzióval is jogosultak lehetünk az akcióra.

Hirdetés

A 2019-ben indult Google Stadia tavaly óta már hazánkban is elérhető, így a magyarok is belecsaphatnak a felhőalapú játékba. A keresőóriás most egy különösen csábító ajánlattal igyekszik népszerűsíteni a szolgáltatást, YouTube Premium-tagoknak ugyanis 3 hónapnyi ingyenes Stadia Prót osztogat.

A kedvezményes lehetőség kihasználásához még előfizetés sem szükséges, mivel akár a YouTube Premium próbaverziójával is aktiválhatjuk.

Hirdetés

A Stadia Pro normál esetben havi 2990 forintba kerül, amiért 27 játékhoz biztosít azonnali és korlátlan hozzáférést. A listán olyan címeket találunk, mint a Hitman, a MotoGP 20, a Human: Fall Flat, vagy a Terraria. A nagyobb attrakciókat (pl. Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla) külön kell megvásárolni, cserébe a Stadia Áruházban már egész színes kínálat várja az érdeklődőket.

A 3 hónapos potyázás kizárólag azoknak érhető el, akiknek nincs, és nem is volt Stadia előfizetésük, tehát aki korábban már próbálta a felhős mókát, az csak egy másik profilról élhet a lehetőséggel. Arra sem árt figyelni, hogy a Google 3 hónap elteltével automatikusan levonja a következő hónap díját. A próba alatti lemondással viszont azonnal ugrik a hozzáférés, így ezt érdemes inkább az utolsó napokra hagyni, hacsak nem ununk bele korábban a Stadiázásba.

Sietni semmiképp sem kell, az akció ugyanis egészen 2022. január 31-ig tart, a beváltás határideje pedig 2022. február 14., 18:00 óra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.