Hirdetés

3 milliárd forintot kínáltak ezért a képért, de a punk NFT nem eladó



|

A tulajdonosa szerint nincs az a pénz, amiért hajlandó lenne megválni a sokak számára teljesen értéktelen jpg-től.

Hirdetés

Míg sokan a mai napig a kriptobányászatra is csak legyintenek, a blokklánc technológia már egy egészen új piacot, az NFT-k világát is felépítette maga körül. Ha valaki lemaradt volna, ebben a cikkben megpróbáltuk megfejteni, miért fizetnek emberek hatalmas pénzeket digitális képek eredeti változatáért, amik nagy része ráadásul még ronda is.

Hirdetés

A CryptoPunks szériát még 2017-ben adta ki a Larva Labs. A tízezer különböző figurából álló sorozat az egyik első Ethereum-alapú NFT volt, a ritkább darabok pedig hatalmas összegekért cseréltek gazdát. De egyikért sem ajánlottak még annyit, mint a napokban a #6046-os számú punkért. Miután a kép gazdája kiírta, hogy annyira összenőtt már a képpel, hogy nem adná el, egy cég 2500 Ethereumot, jelenlegi piaci értéken durván 3 milliárd forintot kínált érte.

A képet birtokló Richerd azonban visszautasította az ajánlatot. Maga is crypto fejlesztő, és bár tisztában van vele, mekkora összeg ez, a személyisége már teljesen összenőtt a karakterrel, erről ismerik fel, ezzel azonosítják. A saját brandje pedig reményei szerint többet fog érni a jelenlegi ajánlatnál. Mi nagyon drukkolunk neki, hogy így legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.