Hirdetés

30 napon belül elavul az első Retina-kijelzős Apple MacBook Pro



|

Június 30-tól kezdődően az Apple elavult terméknek tekinti az első Retina-kijelzős MacBook Pro laptopját.

Hirdetés

Egy Apple MacBook Pro laptopot általában hosszú távra vásárolnak az emberek, így akadnak, akik még a 2012 közepéről származó 15 hüvelykes MacBook Prót használják, a széria első olyan modelljét, amely Retina-kijelzőt kapott. Számukra fontos, hogy gyorsan végezhessenek el minden esedékes javítást vagy akkucserét a gépükön, ugyanis az Apple hamarosan elavult termékként tekint majd a laptopra. 

Hirdetés

Mindezt a MacRumors tudta meg egy elcsípett belső memónak hála, amelyből az is került, hogy az Apple június 30-án jelöli meg elavultként a terméket, kicsivel több mint 8 évvel annak megjelenése után. Az elavult termékekhez pedig többé hardveres javítást sem biztosítanak. 

Persze egy ilyen régi MacBook Pro ezután is használható marad, ráadásul szükség esetén még utángyártott alkatrészekkel otthon és külsős szervizekben is lehet majd javításokat végezni rajta, kidobni tehát akkor sem kell, ha az Apple már elavultnak jelöli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.