Hirdetés

30+1 Android mesterfogás a PC Worldben



|

A legjobb gamer monitorok tesztjével, több csokornyi Android tippel és ajándék Windows 10 Superguide kiadvánnyal érkezik a decemberi magazinunk.

Hirdetés

Több mint tíz év telt el az első Android verzió megjelenése óta, és az évek során számtalan fontos szolgáltatással bővült a mobilplatform kínálata. Ma már el sem tudnánk képzelni, hogy a kezdetekben használt minimális funkciópalettával miként lehetne hatékonyan használni a rendszert, amely az elmúlt évek során rengeteg tudást halmozott fel. Ennek ellenére a a hasznos kiegészítők jelentős részével az átlagfelhasználók nem találkoznak, mert egyszerűen nem tudnak azokról, egy megszokott rutin szerint használják készüléküket. Friss magazinunkban ezen rendszerfunkcióknak eredtünk nyomába és összegyűjtöttünk 30+1 olyan mesterfogást, amelyekkel hatékonyabban használhatod a már meglévő készülékedet.

Friss kiadványunkból emellett kiderül, hogy a különféle mobil kiegészítőkkel milyen plusz funkcionalitást érhetsz el, hogy mire képesek az 5G mobilok, illetve hogy a mobilszolgáltatók karácsonyi akciói tényleg kínálnak-e valós kedvezményt. Tesztlaborunk munkatársai emellett letesztelték a hazánkban elérhető legjobb gamer monitorokat és az újonnan indult streaming szolgáltatásokat is.

Tippjeinkből pedig azt is megtudhatod, hogy miként készíthetsz saját streaming szolgáltatást, milyen eltérés van a különféle Windows verziók között, hogyan tudod bármikor visszatölteni az elveszettnek hitt adatokat, illetve hogy miként érhetsz el tökéletes hangzást Bluetoothon keresztül.

A decemberi szám mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az IOBit Advanced Systemcare rendszertakarítójának fél évig használható Pro kulcsát, valamint a frissen megjelent Windows 10 Superguide digitális kiadványunkat.

További témáink részletesen:

Android 10 vs. iOS 13

Tüzetesen megvizsgáltuk az Android és az iOS képességeit, hogy kiderüljön, melyik a
jobb okostelefonos rendszer.

A modern játékok grafikai trükkjei

A várbeli PC-gamer nemcsak élvezni tudja a játékot, hanem finomhangolni is. Sebesség vagy lélegzetelállító grafika? Neked melyik fontosabb?

Nagy karácsonyi ajánló

A karácsonyi szezonban versengenek a cégek kegyeinkért. A sok-sok új termék között nézelődve
hatalmas akciókba, előnyös csomagajánlatokba futhatsz bele, így többet kaphatsz pénzedért.
Összegyűjtöttük a legjobb vételeket.

A Roblox-robbanás

A közösségi játékfejlesztésről a Roblox üzletfejlesztési vezetőjével, Craig Donatóval
beszélgettünk a lisszaboni Web Summiton.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.