Hirdetés

33 nap, és itt a Galaxy Note 8



|

A Samsung hivatalosan is augusztus 23-ra időzítette az Unpacked rendezvényét, amelyen bemutatkozik az új csúcskészülék.

Hirdetés

A Samsung kiküldte a meghívókat a következő Unpacked rendezvényére. Ezt augusztus 23-án tartja meg a vállalat, New Yorkban - tehát jóval a 2017-es IFA előtt. 

Hirdetés

A dátum sokaknak ismerős lehet, mégpedig azért, mert dél-koreai jelentések már többször említették ezt a napot. Bár a poszteren nem szerepel a Galaxy Note 8 felirat, az eszköz körvonalai és az S Toll egyaránt láthatóak. 

Az új csúcskészülék 6,3 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kap majd, 18,5:9-es képaránnyal. Az Exynos 8895-ös SoC-t 6 GB RAM egészítheti ki, a dupla hátlapi kamera alatt pedig egy 3300 mAh-s akku lapul majd. 

Az ujjlenyomat-olvasó sajnos a hátlapra kerül, és ezúttal sem a kamerák alá, hanem mellé. Állítólag a Samsung azzal igyekezett javítani a helyzeten, hogy a LED-es vakut az ujjlenyomat-olvasó és a kamerák közé helyezte. 

A Galaxy Note 8 bemutatójáig még több mint egy hónap van, és sajnos ennél is többet kell várnunk arra, hogy itthon megkaparinthassuk: nálunk októberben jelenik meg.

Addig is legalább újabb képek szivárogtak ki róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.