Hirdetés

360 fokban rögzít hangot az HTC U 11



|

Erről a gyártó legutóbbi kedvcsinálója árulkodott. 16-án jön az új zászlóshajó.

Hirdetés

Az HTC minden évben igyekszik visszaküzdeni magát az élmezőnybe az okostelefonok piacán. Vajon az HTC U 11-gyel sikerül? Az új zászlóshajó május 16-án mutatja meg magát, az HTC pedig több kedvcsinálót is villantott már. 

Hirdetés

A legutóbbi egy rövid videó, amely arra utal, hogy az U 11 360 fokban lesz képes rögzíteni a hangokat. A merészebbek 360 fokban rögzített videót emlegetnek. 

Az Edge Sense funkcióról már többször árulkodott a gyártó: a készülék háza érintésérzékeny lesz, vagyis kikapcsolt kijelző mellett is tudunk majd bizonyos funkciókat kezelni. 

A renderelt képanyagok alapján az HTC U 11 átmenet lesz az HTC 10 és az HTC U Ultra között. 

Benne egy Snapdragon 835-ös lapkára számíthatunk, QHD-s, 5,5 hüvelykes kijelzővel, 4 vagy 6 GB RAM-mal, USB-C-vel és maximum 128 GB tárhellyel. A 12 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerát 3000 mAh-s akku egészíti majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.