Hirdetés

38 további országba érkezik idén a Google Assistant



|

Összesen 52 országban lesz elérhető az év végére, és 17 új nyelvet tanul 2018-ban.

Hirdetés

A Google Assistant az elmúlt hónapokban nagyon felkapott lett, ugyanakkor tény, hogy rengeteg országban továbbra sem támogatott. Az Amszterdamban rendezett Digital News Initiative Summit alkalmából azonban a Google elárulta, hogy idén 38 további országban jelenik majd meg az asszisztens. Ezzel összesen 52 országban lesz támogatott az év végére. 

Hirdetés

A Google Assistant ennek megfelelően többek között Oroszországban, Hollandiában, Svédországban és Olaszországban is megjelenik. Ezzel egyszerre 17 új nyelvet is tanul a szoftver, többek között az oroszt, a hollandot, az arabot és az indiait. 

Jelenleg az asszisztens angolul, franciául, németül, olaszul, japánul, koreaiul, spanyolul és portugálul tud. Amerika mellett a Nagy-Britanniában, Japánban, Németországban, Franciaországban, Kanadában és Ausztráliában használható jelenleg. 

Konkrétumok egyelőre nincsenek, csak egy kép a prezentációból. 

A Google ezzel a lépéssel a Google Home okoshangszórók eladásait és piaci részesedését szeretné fellendíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.