Hirdetés

3D-ben is élen az Apple



|

A KGI szerint az Apple 2 évvel előzi meg a Qualcommot a 3D-s felismerőtechnológiák terén.

Hirdetés

Az Apple alaposan megelőzte az iparágat, amikor először dobott piacra 64 bites chipet az iPhone 5S-ben, és az ujjlenyomat-olvasók terén is élen járt. Ezúttal úgy fest, hogy a 3D-s arcfelismeréssel is piacelső lehet

Hirdetés

A tizedik évfordulós iPhone 8 a pletykák szerint 3D-s arcfelismeréssel újít, ami a másodperc milliomod része alatt oldja fel a kijelzőt. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elismert elemzője azt állítja, hogy az Apple legalább 2 évvel előzi meg technológiában a legközelebbi riválisát, a Qualcommot. 

Kuo a legmegbízhatóbb jóslatokkal szokott szolgálni, és az értesülései szerint az iPhone 8 keret nélküli OLED-kijelzőt kap, forradalmi előlapi kamerát és infrás modult, ami képes érzékelni a 3D-s teret. 

A Qualcomm a jelenlegi helyzet szerint legkorábban 2019-ben kezdhet nagyobb mennyiségben 3D-s felismerőrendszereket szállítani. Állítólag hardveresen és szoftveresen is nagy lemaradásban van a cég. 

A jelentések szerint a technológia iránt jelenleg egyedül a Xiaomi érdeklődik, de arra vár, hogy miként reagál a piac az Apple újítására. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.