Hirdetés

3D-s arcfelismerésre cseréli az íriszszkennert a Galaxy S10



|

Az intelligens szkenner és az íriszszkenner helyébe a 3D-s arcfelismerés és a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó lépnek.

Hirdetés

A Samsung még a Galaxy Note 7-nél mutatta be az íriszszkennert, ami azóta része a zászlóshajóinak. Bár nem a trendi 3D-s arcfelismerésről van szó, a funkció már a Galaxy S8-as szériában is remekül működött. 

Hirdetés

Az iPhone X Face ID-ja óta persze mindenki 3D-s arcfelismerést akar, ezért a Xiaomi Mi 8 és az Oppo Find X már ilyet kínálnak, az androidos mezőnyben elsőként. Dél-koreai belsős források szerint a Galaxy S10-zel a Samsung is átáll a 3D-s arcfelismerésre

A Galaxy S10-ben debütál a Samsung kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasója is, amellyel már a Galaxy S8 óta kísérleteznek, de a Galaxy Note 9-re még nem áll készen. A 3D-s szkennert eközben karcsúsítják, és ha sikerrel járnak, akkor a íriszszkenner feleslegessé válik. 

Amennyiben a 3D-s arcfelismerőt mégsem sikerült időben és jól összerakni, akkor a Samsung gyakorlatilag azonnal visszaválthat az íriszszkennerre, a beszállítók ugyanis képesek gyorsan felpörgetni a gyártást. A legtöbb alkatrészgyártó már megkapta a rendeléseket, íriszszkennerért viszont nem áll sorba a Samsung. Az is kiderült, hogy 5,8 és 6,3 hüvelykes kijelzők kerülnek az új Galaxy S10 modellekbe, vagyis a Samsung folytatja az eddig megszokott formavilágot, valószínűleg még kisebb keretekkel a képernyő körül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.