Hirdetés

3D-s arcfelismeréssel jön az iPhone 8



|

Emellett az is kiderült, hogy 70 millió OLED-kijelzőt rendelt az Apple.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Samsung 8,9 milliárd dollárt költ arra, hogy több OLED-kijelzőt tudjon gyártani idén. A japán Nikkei most arról számolt be, hogy az Apple 70 millió OLED-panelt rendelt a Samsungtól, az idei évre. Várhatóan a tizedik évfordulós iPhone 8 lesz az egyetlen Apple készülék, amelybe ilyen képernyő kerül. Vagyis az Apple hatalmas sikerre számít. 

Hirdetés

Természetesen a Samsung is készül a rohamra, állítólag csak az Apple-nek kész 95 millió OLED-kijelzőt leszállítani. Az IHS Markit értesülései szerint a Samsung lesz az Apple kizárólagos partnere. Ahogyan pedig Ming-Chi Kuo már említette, az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus még mindig LCD-kijelzőt kapnak. 

A Nikkei megerősítette Kuo másik állítását is: az iPhone 8 forradalmi előlapi kamerát kap, amely képes lesz a 3D-s arcfelismerésre. Ezt a készülék zárolására és a személyazonosság hitelesítésére lehet majd használni. 

Ezúttal is azt mondják, hogy home gomb nem lesz az iPhone 8-on, az 5,2 hüvelykes aktív képernyő alatt azonban lesz egy virtuális mező, amely az irányítás mellett az ujjlenyomatok olvasásával is boldogul. 

Az iPhone 8 1000 dollárnál is drágább lehet, de a Yuanta Investment Consulting szerint az Apple idén 100 millió új iPhone-t adhat el, ebből pedig 55 millió lesz OLED-kijelzős. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.