Hirdetés

3D-s kamerát kaphat az Apple okosszemüvege



|

Az Apple próbálja kitalálni, hogy milyen legyen az okosszemüvege - lehet, hogy kijelző például nem jár majd hozzá.

Hirdetés

A Wall Street egyik neves elemzője, Gene Munster már júniusban arról beszélt, hogy az Apple AR-képes okosszemüvege idővel messze túlszárnyalja népszerűségben az iPhone-t. Szerinte az iPhone 2019-ben ér a csúcsra, azután eljön az okosszemüvegek kora. 

Hirdetés

Amennyiben az okosszemüvegek valóban felkeltik az emberek érdeklődését, akkor eleinte ez az iPhone-eladásokat is felpörgeti, az eszközhöz ugyanis almás okostelefon is kell majd. 

Az Apple állítólag épp azzal kísérletezik, hogy mi kapjon helyet egy ilyen viselhető eszközön. Elképzelhető például, hogy lesz rajta 3D-s kamera, kijelző viszont nem. 

A Foxconn egyik belsőse szerint viszont az üzemidő érdekében kamerát nem kap az eszköz - bár ezzel a Financial Times forrásai nem értenek egyet. A Sirivel történő kommunikációt mikrofon segíti. 

Az Apple valóban komolyan veszi a projektet, amit jól jelez, hogy immáron a cégnél dolgoznak olyanok, akik eddig a Microsoft HoloLens eszközét vagy az Oculus Riftet fejlesztették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.