Hirdetés

3D-s képeket csinál a fotóidból a Google



|

A Google Fotók hamarosan elkezdi átalakítani a normál fotókat 3D-s képekké.

Hirdetés

A Google folyamatosan bővíti különféle szoftveres újdonságokkal a Google Fotók szolgáltatását. Most a Cinematic photos nevű funkció érkezik ebbe, amelynek a lényege az, hogy a szolgáltatás képes lesz a sima, 2D-s fotókból 3D-s képeket kreálni. A végeredmény igencsak látványos, erről lentebb egy példa is látható. 

Természetesen ezúttal is a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás áll a varázslat hátterében, a Google ezek segítségével tippeli meg, hogy az adott fotón milyen mélységgel kell számolni. A 3D-s hatást külön mélységadatok nélkül is el tudják érni. 

Hirdetés

Akárcsak régebben a Color Pop, úgy ez a funkció is automatikusan működik majd, 2021. januárjától. Ez azt jelenti, hogy az Emlékekben az adott fotók automatikusan 3D-s változatban lesznek láthatóak. Valahogy így:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.