Hirdetés

4 hátsó kamerát és 10x-es zoomot akar a Huawei



|

Hamarosan új távlatokat nyitna a mobilfotózás világában a Huawei: 4 hátsó kamera kerülhet a jövőbeli zászlóshajóira.

Hirdetés

A Huawei egymás után két negyedévben is maga mögé utasította a globális okostelefon-piacon az Apple-t, és nyílt titok, hogy idővel átvenné az elsőséget a Samsungtól. Eközben a Mate 20 Pro okostelefonért az előzetes jelentések szerint megőrülnek Nyugat-Európában, elképesztően magas vételár ide vagy oda. 

Hirdetés

A Huawei a következő években azonban nem csak az eladási mennyiségre koncentrál majd, hanem a még nagyobb haszonkulcsra és az innovatív technológiákra is. Walter Ji, a Huawei fogyasztói üzletágának nyugat-európai elnöke nemrég egy német bloggal osztott meg információkat a kínai cég terveiről. A Huawei a közeljövőben szeretne a riválisai előtt maradni. 

A P20 Pro az első tripla kamerás okostelefon volt a piacon, a Mate 20 Pro pedig a legsokoldalúbb megoldás (ultraszéles kamerával, illetve 3x-os és 5x-ös zoommal). A Samsung azonban a Galaxy A9-cel elsőként dobott piacra négy hátlapi kamerás mobilt. 

A Huawei nem titkolt szándéka az, hogy 2019-ben négy hátlapi kamerát tegyen az okostelefonjaira. A kínai cég úgy véli, hogy a közeli jövőben az egyik szenzor már 10x-es optikai zoomra is képes lesz. A csúcsot jelenleg a P20 Pro és a Mate 20 Pro jelentik, 3x-os optikai és 5x-os hibrid zoommal. A piac többi része 2x-es optikai nagyítást használ. 

A 10x-es zoomtechnológia állítólag már jövőre készen áll a bevetésre, és bár a Huawei egyelőre fejlesztéseket végez, óriási meglepetéseket ígér a közeljövőre nézve. A cég tervei között szerepel egy 5G-s, összehajtható mobil is, nagy akkuval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.