Hirdetés

40 éves lemezlejátszót dob újra piacra az Audio-Technica



|

A 40 éve futurisztikus külsejűnek számító eszköz már korábban is visszatért, akkor napok alatt elfogytak a boltok polcairól.

Hirdetés

Mindig sok izgalmat és meglepetést tartogat a CES, hiszen szinte mindenki, aki számít a számítástechnikai és a szórakoztatóelektronikai piacon, részt vesz a kiállításon, bemutatja új termékeit. Az elmúlt napokban rengeteg hírt írtunk nektek róla, hogy milyen elképesztő eszközöket lepleztek le a gyártók, a következő viszont inkább egy hatalmas adag nosztalgiával önt minket nyakon, nem a specifikációjával nyűgözi le a vásárlókat.

Az Audio-Technica ugyanis úgy döntött, hogy újra forgalomba hozza egyik retró lemezjátszóját, a Sound Burgert. A vállalat eredetileg tavaly novemberben dobta 40 év után újra piacra a rangos terméket, hogy a cég fennállásának 60. évfordulóját ezzel ünnepelje. A piros eszköz, egészen pontosan az AT-SB2022 minden korábbi jóslatnál hamarabb elkelt a maga 200 fontos árcédulájával együtt. Azok, akik lemaradtak a cuccról, rögtön hangot adtak az elégedetlenségüknek, a cég pedig most reagált.

Hirdetés

A CES 2023-on az Audio-Technica marketing vezetője elmondta, ez év tavaszán újra visszatér a Sound Burger, és ugyan nem lesz rajta a számozott jelvény, nem a limitált szériához hasonló dobozban jön és a színe is más lesz, maga a technika változatlan, cserébe sokkal elérhetőbb lesz.

Azt még nem tudni, hogy a most már nem limitált Sound Burger mennyiér kerül majd a boltokba, az viszont tuti, hogy támogatja a 33-1/3-os és a 45 RPM-es lemezeket, képes Bluetooth kapcsolatra, hogy fülhallgatót vagy hangszórókat így is csatlakoztathassunk, illetve 3,5-ös jack- és USB csatlakozója is van, utóbbival a töltés biztosított.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.