Hirdetés

48 megapixeles kamerát kaphat a Sony Xperia XZ3



|

A következő zászlóshajóban már a Sony új, 48 megapixeles szenzora kaphat helyet.

Hirdetés

A pletykák alapján úgy néz ki, hogy a Sony Xperia XZ3 tényleg csak apró megújulást hoz majd dizájnban az elődjéhez képest. Furcsa módon az új modell hátlapjára egyetlen kamera kerül majd, de úgy tűnik, hogy megvan a magyarázat a miértre. 

Hirdetés

Míg alapvetően mindenki az Xperia XZ2 Premium dupla kamerájára számított, a GFXBench adatbázisa szerint egyetlen 47 megapixeles kamerát kap a Sony újdonsága. 

Ez éppenséggel pont az az IMX586-os szenzor lehet, amit a Sony a héten mutatott be. Az a szenzor 48 megapixeles, de a méréseknél néha eltérnek az adatok. 

Amennyiben tényleg 48 megapixeles kamerát kap az Xperia XZ3, akkor vélhetően megfelelő algoritmusok is gondoskodnak arról, hogy ez legyen a piac egyik legjobb mobilfényképezője. A szeptemberre várható iPhone és októberben érkező Pixel 3 készülékek mellett mindenesetre nehéz dolga lesz. 

A bejegyzés szerint az előlapra 12 megapixeles kamera kerül, a kijelző alatt pedig Snapdragon 845-ös SoC, 6 GB RAM és 64 GB tárhely található. Az Android P is megérkezik majd a készülékre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.