Hirdetés

48 megapixeles kamerával és fúrt kijelzővel támad a Nokia



|

Április 2-án debütál az első olyan Nokia okostelefon, amely fúrt kijelzőt és 48 megapixeles kamerát kap.

Hirdetés

A HMD Global igyekszik minden árkategóriában jelen lenni a Nokia okostelefonokkal, és az újabb és újabb modellekkel arról is gondoskodik, hogy a márka folyamatosan szem előtt maradjon. A cég az elsők között váltott szenzorsávra, és szintén az elsők között tér át a fúrt kijelzőkre is. 

Hirdetés

A Galaxy S10 modellekhez hasonlóan a Nokia X71 képernyőjébe is lyukat vágnak, és abban ül majd a szelfikamera. A kijelző 6,22 hüvelykes lesz. A Nokia X71 április 2-án mutatkozik be hivatalosan. 

A Nokia X71 más téren is nagy újdonság lesz a gyártó kínálatában. A HMD Global első mobilja lesz, amibe már 48 megapixeles kamera került, Zeiss optikával. A tripla kamerarendszer egy másodlagos, ultraszéles szenzort és egy titokzatos harmadik érzékelőt is kap majd.

Tajvanon már a jövő héten elstartol a készülék, nem sokkal később jön a nemzetközi verzió is, Nokia 8.1 Plus néven. Az OnLeaks által közölt szivárgások alapján ez a változat csak dupla hátlapi kamerát kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.