Hirdetés

48 megapixeles kamerával és trendi kijelzővel támad a Honor View 20



|

A Huawei csak picit maradt le, a Samsung után azonnal megvillantotta a Galaxy A8s ellenfelét, a Honor View 20-at. Ebben már 48 megapixeles kamera van.

Hirdetés

Nagy volt a verseny, hogy melyik gyártó tud először fúrt kijelzős okostelefont bemutatni. Olyat, aminek a kijelzőjébe nem lóg szenzorsáv, hanem a felső sarokban vágnak bele egy lyukat, amelyben a kamera rejtőzik. A Samsung lett végül az első a Galaxy A8s készülékével, azonban a Huawei rögtön azután megvillantotta a maga megoldását. A Samsunghoz hasonlóan a Huawei is a középkategóriában próbálkozik először ezzel az újítással. 

Hirdetés

A marketinges csapatok persze lassan kifogynak az ötletekből, elvégre a keret nélküli kijelző kifejezést már rég használják, annál valami menőbb kellene. Mi a válasz az Infinity-O-ra, főleg, hogy a szenzorsávos modellek képernyője FullView kijelző néven fut? A FullView 3.0 a megoldás. 

A Huawei megvillantotta a Honor View 20 okostelefonját, amely egy dologban viszont tényleg első lehet: 48 megapixeles hátlapi kamerát kap. Az elsőségbe egyébként még beleszólhat a Xiaomi is. 

A 48 megapixeles kamera mögött a Sony IMX586-os szenzora dolgozik. Természetesen ez is 4 képpontot egyesít, vagyis alapvetően 12 megapixeles fotókat kapunk a jobb eredmények érdekében. 

A Honor View 20 a legújabb, 7 nm-es Kirin 980-as lapkával érkezik majd, dupla AI-társprocesszorral. A Honor annyiba biztos a kamera sikerében, hogy sem telefotós, sem széles látószögű lencsét nem épített a készülékbe. A View 20 hivatalosan december 26-án mutatkozik be teljes egészében, Párizsban pedig január 22-én debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.